Scroll naar boven
STIMS Media

Wat doen wij

STIMS Media is een productiebedrijf binnen tal van mediasegmenten, gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van Branded Content Televisieprogramma’s voor landelijke televisiestations. Daarnaast is STIMS Media uw specialist en producent voor uw Corporate Film (Bedrijfsfilm – Reportage), Instructiefilm, Promotionele film, Reclamecommercial of Videoclip.

Wij beschikken over alle faciliteiten om bovengenoemde opdrachten op een zeer hoog niveau te produceren. Alle competenties die nodig zijn om deze opdrachten tot een succes te maken zijn aanwezig binnen STIMS. Wij werken louter en alleen met eigen mensen en faciliteiten. Hierdoor is de kwaliteit te waarborgen en te controleren.

STIMS Media kent twee dochterondernemingen te weten STIMS Media Productions en STIMS Media Interactive.
STIMS Media Productions is eigenaar van een full service televisiestudio met alle faciliteiten die denkbaar zijn. Tevens is STIMS Media Productions uw producent voor al uw events. Particulier of zakelijk. Marketingcampagne, bedrijfsevenementen of uw particuliere evenement, lees bruiloft, produceren wij van begin tot eind. Onze studio is daarbij ook te huur voor evenementen en of media technische oplossingen.
STIMS Media Interactive houdt zich bezig met alle online activiteiten van de STIMS Media Group. Ook binnen deze organisatie werken wij met eigen mensen en faciliteiten. Onder deze activiteiten vallen onder andere alle onlineshops van onze televisieprogramma’s. Alle sms- bel en win applicaties gekoppeld aan onze formats waarbij wij samenwerken met grote Europese spelers, maakt de Interactive kant compleet.
Meer informatie over deze dochterondernemingen vindt u op deze website.

Onze missie en werkwijze? Wij vertellen en presenteren het u bijzonder graag persoonlijk. Wij streven er in iedere geval naar om van iedere opdracht een lange duurzame relatie te maken op basis van transparantie, openheid, eerlijkheid en kwaliteit. Op dit moment groeit ons portfolio met de dag. Een portfolio waar we trots op zijn en waar ruimte is voor iedere opdrachtgever.

Bedankt, nogmaals, voor uw aandacht!

Bij STIMS werk je niet! Bij STIMS pas je!

Ondernemen doen we zo

De ondernemer staat centraal en niets meer dan dat. In 23 minuten schieten de tips je om de oren van de vaste specialisten in het programma. Financiële tips, fi scale tips, tips op het gebied van ...

Meer over Ondernemen doen we zo