Scroll naar boven
STIMS Media

STIMS Media Video producties

Bedrijfsfilms ➜ Meer informatie

STIMS Media is specialist in het ontwikkelen, produceren en monteren van uw bedrijfspresentatie. Het schrijven van een script, het bepalen van de locatie(s) en zelfs bemiddeling in deze, het produceren van figuranten en uiteraard het monteren van de film, behoren tot onze competenties. Inmiddels hebben wij een bijzonder portfolio mogen opbouwen. 

Instructiefilm ➜ Meer informatie

STIMS Media denkt bijzonder graag met u mee inzake uw nieuwe instructiefilm. Bent u een ondernemer die middels beeld zaken communiceert, verduidelijkt of uitlegt, wij maken bijzonder graag uw script en monteren het naar uw wens.

Drone video ➜ Meer informatie

STIMS Media is gespecialiseerd in het filmen met drones. Uw bedrijfsvideo een nieuwe dimensie mee geven of gewoon uw bedrijf is vanuit de lucht bekijken? Het kan allemaal met onze dji Phantom 4! 

Reclamecommercial ➜ Meer informatie

Mocht u met het idee rondlopen om uw bedrijf, dienst of product in een reclame commercial onder de aandacht te brengen, wij staan u graag bij in de productie van deze, maar ook middels de inkoop. Op zowel landelijk als regionaalniveau hebben en kennen wij de partijen waar u deze commercial kunt inkopen. Het script maken wij in overleg met u. De kostenbegroting altijd duidelijk en volledig transparant. 

Promo Video ➜ Meer informatie

Een korte film van uw nieuwe bedrijfspand of de aanschaf van uw nieuwe high end machine. Vaak zijn het zaken die u op foto vaak vastlegt. Maar waarom niet op beeld? Een korte film die op social media kan leiden tot veel aanvragen, exposure en of naamsbekendheid. Onderstaand treft u een greep van de door ons geproduceerde content. Mocht u meer voorbeelden willen ontvangen vernemen wij dat graag.

Trouwreportage ➜ Meer informatie

De mooiste dag van je leven. Voor velen is dat de trouwdag. Een bijzonder moment waar vaak nog heel lang over wordt gesproken. De ring om de vingers van beiden is een herinnering aan de dag en het moment. Hoe mooi is het om samen maanden en jaren later de dag nogmaals te kunnen beleven. Een herinnering voor eeuwig. Naast de foto’s, een videoreportage van de dag. 

 

Madri Rond de Wereld

In het wekelijkse programma Madri Rond de Wereld, zijn we bij Madri op bezoek in de keuken. Elke week tovert zij haar keuken om tot een nieuwe wereldbestemming. Elke week een nieuw wereldgerecht, m...

Meer over Madri Rond de Wereld