Scroll naar boven
STIMS Media

Vidico 24/7 on demand

Het gebruik van online video groeit razendsnel. Dankzij de toename van de internetsnelheid en de nieuwe generatie mobiele apparaten is video nu overal. In 2017 zal ruim 66% van alle mobiele data video zijn. Video neemt een steeds belangrijkere rol in de content strategie en marketingmix van organisaties. Het publiceren van video’s op YouTube lijkt gratis. YouTube biedt dit gratis aan zodat zij vóór, tijdens en na de video relevante advertenties kunnen tonen. Houd hierbij goed in gedachten dat Google veel geld verdient door zo relevant mogelijk de doelgroep te targeten. Zo komt het voor dat een advertentie van een concurrent bij uw video getoond wordt. YouTube is hierdoor niet de ideale plek om een bezoeker te laten converteren. Tevens zijn kijkers snel afgeleid door advertenties of gerelateerde video’s.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=5h0D03iETaM&t=2s

Website >> www.hoedigitaalbentu.nl

Branding & Control
Eigen videoplayer stelt u in staat om een video player volledig in de huisstijl van uw eigen organisatie in te richten. U kunt een video player maken die één is met uw website. Dit ziet er niet alleen aantrekkelijker uit, het vergroot tevens de kans dat de video wordt afgespeeld. Ook houdt u de bezoeker ten allen tijde binnen uw website.

Interacties
Met de interactieve mogelijkheden die de videoplayer bezit zoals klikbare elementen, invulformulieren, brochures of presentaties. Bijna alle acties in de video zijn meetbaar en worden bijgehouden in een geavanceerd dashboard.Hiermee is het mogelijk de prestaties van de video te meten in conversies, interactie, drop-offs en meer. Waardevolle informatie die u zal helpen met het bijsturen en behalen van uw doelstellingen.

Kijkers kunnen niet wegklikken uit de shopomgeving|
Wanneer u met video bestaande bezoekers op uw website wilt informeren of laten converteren volstaat een eigen videoplatform beter dan YouTube. Wanneer u de kijker op uw site wilt informeren of laten converteren houdt u graag de aandacht vast. Waar de kijker van een video op YouTube snel afgeleid is door gerelateerde video’s en advertenties bepaalt u op uw eigen website zelf hoe eenvideo getoond wordt.

Zelf managen
Het STIMS Video Management Systeem biedt alles wat u nodig heeft om uw video’s te organiseren en beheren vanuit één omgeving. Of het nu gaat om 10 video’s, een mediabibliotheek van 10.000 video’s: alles is direct vindbaar.

Uw merk staat centraal
Spring in het oog van de doelgroep met een professionele video player in eigen huisstijl. Dankzij calls-to-action komen kijkers direct op de juiste plaats in uw website of webshop. Uw merk verdient een eigen video player!

Converteren
Ook op externe websites blijven de interactieve elementen en ‘calls-to-action’ zichtbaar in uw STIMS Video Player. Hierdoor trekt u, wanneer uw video’s gedeeld worden, vanaf deze locaties bezoekers naar uw eigen website.

Analyze
Verbeter online resultaten met diepgaande video-analytics. Vergroot inzicht in de best presterende content, kijkgedrag, interactiviteit en conversieratio’s.

Eigen content en bezoekers beheren
STIMS Video Player beheert de bezoeker en wij beheren voor u de content. Met dit platform kunt u alle content plaatsen die u wenst.
Deze is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar waar ook ter wereld oproepbaar en af te spelen. Sterker nog: wij bouwen voor u de call-for-actions in daar waar u dat wenst. In uw bestaande content bouwen wij een directe link naar een aanvraagformulier, uw webshop, uw Facebook campagne, nieuwsbrief, contactformulier of welke andere vorm van commerciële tool u maar wenst. Ongekende mogelijkheden waarmee u zelfs uw content tegen betaling kunt aanbieden. Wij zullen voor u uploaden, verwijderen en vormgeven. Het nieuwe online marketing krijgt een extra dimensie met deze tool.

Voordelen
Wanneer uw content wordt afgespeeld middels het bekende YouTube filmpje, biedt YouTube aan het eind van dit filmpje verschillende concurrerende filmpjes aan. YouTube zoekt namelijk in zoekwoorden en content en komt daardoor dus bij uw directe concurrent uit.
Weg bezoeker, weg mogelijke prospect en weg statistieken!

Bij STIMS Video Player raakt u de bezoekers die uw content willen zien niet kwijt aan YouTube, maar u behoudt ze binnen uw eigen web omgeving. Hierdoor kunt u realtime statistieken bekijken van uw bezoekers. Zo leert u uw bezoekers kennen, kunt u uw doelgroep nog beter bereiken en bent u degene die belastende commerciële content beheert.

De STIMS Video Player heeft diverse mogelijkheden tot een verdienmodel. Bijvoorbeeld voor artiesten, vloggers, kunstenaars, musici en opleidingscentra. Door middel van hoofdstukken kunt u bijvoorbeeld een instructiefilm of een vlog tegen betaling aanbieden. Het eerste gedeelte als gratis video content aanbieden en dan vervolgens een bijdrage vragen om de vervolg video’s of de gehele vlog te zien.

Maak van kijker een koper!
Maak video deel van uw omzet of leadgenerator. Uw ROI binnen videocontent komt met 65% dichterbij en binnen bereik. Sluit uw concurrenten uit en bouw uw eigen community. Laat uw statistieken de juiste kant op buigen! 

Ja, Wij Willen!

Ja, Wij Willen! het trouwprogramma bij RTL4

Kom meer over dit format te weten