Scroll naar boven
STIMS Media

Vacatures

Ben jij de medewerker die past binnen het profiel van STIMS Media? Let wel: Bij STIMS Media werk je niet, je past er!

Accountmanager Televisie & Multimedia

Deze vacature is geplaatst op: 15 september 2017

Den Haag, 40

Je gaat werken bij een landelijke televisieproductiemaatschappij, die branded content televisie maakt met vele formats op RTL 4, RTL 7, SBS6 én Net5. Het team bestaat uit een gezonde mix van veteranen uit het vak en young professionals. Kenmerkend voor ons is een positieve teamgeest. We zijn gedreven en doorgaans competitief ingesteld. Je gaat werken in een professionele omgeving met ervaren spelers (soms BN’ers) uit de mediawereld. De organisatie is aangenaam plat. Een vrijdagmiddagborrel met de voltallige directie is bijvoorbeeld niet uitgesloten!

Stagiair(e) Editing

Deze vacature is geplaatst op: 07 april 2017

Den Haag, Fulltime

STIMS Media maakt televisieprogramma’s voor landelijke televisiezenders zoals Alles over Wonen(SBS6), Bruisend Horeca (SBS6) en Mijn Lifestyle (SBS6). Wij bieden een zeer afwisselend en uitdagend stagetraject. Als stagiair neem je plaats in het editing team dat samen een kleine club vormt. Ervaren en minder ervaren collega’s maken het team compleet. Onder begeleiding van een ruim ervaren en gedreven editor ga je aan de slag.

Stage Video designer / Editor

Deze vacature is geplaatst op: 07 april 2017

Den Haag, 40

Ben jij de Video designer die wij zoeken? Je gaat out of the box video's bewerken en niks is te gek, je creativiteit loslaten op deze video's is wat we willen. Maak deel uit van een jong dynamisch team met veel creatieve ideeën en maak het verschil.

Bruisend Horeca

Het televisieprogramma Bruisend Horeca NL gaat over de horeca in Nederland. Een branche die het de afgelopen tijd niet erg gemakkelijk heeft gehad. Veel ondernemingen hielden het hoofd niet boven w...

Meer over Bruisend Horeca