Scroll naar boven
STIMS Media

STIMS Media Interactive

STIMS Media Interactive is een dochterbedrijf van STIMS Media. Interactive is de onderneming die op alle mogelijke manieren onze opdrachtgevers de mogelijkheid geeft interactief haar doelgroep te bereiken en of directe sales van zijn of haar producten te realiseren

Youtube: https://youtu.be/k9-PQ1td4v0

Al onze formats kennen en hebben een eigen webshop gekoppeld aan de website en uiteraard het programma. Binnen deze webshop kunnen produkten worden verkocht, zonder enige beperking, die zichtbaar zijn in onze programma’s. STIMS Media Interactive draagt zorg voor de correcte afhandeling door samen te werken met Sanoma en Paypal. Wij voldoen dan ook aan alle hoge eisen die gesteld worden binnen het voeren en ontwikkelen van een webshop. Van betaling tot aan het leveren van de producten is STIMS Media Interactie verantwoordelijk.

Naast producten kunt u in onze shops ook kortingskaarten en of cadeaukaarten bestellen.

Onderstaand treft u de link naar onze webshop:

www.stimsshop.nl 

www.smsbelenwin.nl 
STIMS Media Interactive is meer dan alleen de webshops van onze programma. Middels onze SMS, Bel & Win maakt u wekelijks kans op tal van mooie producten en goederen. SMS of bel het juiste antwoord door van onze prijsvragen en maak iedere week kans. Binnen deze SMS, Bel & Win werken wij samen met MCXess, Europees marktleider met in haar portfolio tal van grote radio en mediastations alsook beursgenoteerde bedrijven. Al onze prijsvragen worden onder toeziend oog van een notaris uitgeschreven. De winnaars worden duidelijk op onze website en Facebook pagina’s gecommuniceerd.
Op de pagina met al onze prijsvragen is de wet op de kansspelen, die wij strikter dan mogelijk naleven, te downloaden. Alle tarieven en kosten die u maakt om als deelnemer kans te maken op deze prijzen, worden vooraf goed gecommuniceerd.

Onderstaand treft u de directe link naar de pagina waarop de prijsvragen van deze week staan.

Bent u de adverteerder die middels een van onze formats eerst het product of dienst onder de aandacht wenst te brengen in de vorm van een item, om het vervolgens in onze shop te verkopen? Neem gerust contact met ons op of surf naar de verschillende shops van en met onze producten.

Golf in Business

Golf in Business is het Italiaanse maatpak van RTL 7. Alles wat RTL 7 tot RTL 7 maakt, zit verpakt in dit format: zakendoen, sport in de vorm van golf en mannen! Iedere week is Golf in Business te ...

Meer over Golf in Business