Scroll naar boven
STIMS Media
14 jan

STIMS Media lanceert eigen interactieve video player!

Het gebruik van online video groeit razendsnel. Dankzij de toename van de internetsnelheid en de nieuwe generatie mobiele apparaten is video nu overal. In 2017 zal ruim 66% van alle mobiele data video zijn. Video neemt een steeds belangrijkere rol in de content strategie en marketingmix van organisaties. Het publiceren van video’s op YouTube lijkt gratis. YouTube biedt dit gratis aan zodat zij vóór, tijdens en na de video relevante advertenties kunnen tonen. Houd hierbij goed in gedachten dat Google veel geld verdient door zo relevant mogelijk de doelgroep te targeten. Zo komt het voor dat een advertentie van een concurrent bij uw video getoond wordt. YouTube is hierdoor niet de ideale plek om een bezoeker te laten converteren. Tevens zijn kijkers snel afgeleid door advertenties of gerelateerde video’s.

Een eigen videoplayer stelt je in staat om een video player volledig in de huisstijl van uw eigen organisatie in te richten. U kunt een video player maken die één is met uw website. Dit ziet er niet alleen aantrekkelijker uit, het vergroot tevens de kans dat de video wordt afgespeeld. Ook houdt u de bezoeker ten allen tijde binnen uw website.

Met de interactieve mogelijkheden die de videoplayer bezit zoals klikbare elementen, invulformulieren, brochures of presentaties. Bijna alle acties in de video zijn meetbaar en worden bijgehouden in een geavanceerd dashboard. Hiermee is het mogelijk de prestaties van de video te meten in conversies, interactie, drop-offs en meer. Waardevolle informatie die u zal helpen met het bijsturen en behalen van je doelstellingen.

Wanneer u met video bestaande bezoekers op uw website wilt informeren of laten converteren volstaat een eigen videoplatform beter dan YouTube. Wanneer u de kijker op je site wilt informeren of laten converteren houdt u graag de aandacht vast. Waar de kijker van een video op YouTube snel afgeleid is door gerelateerde video’s en advertenties bepaalt u op uw eigen website zelf hoe eenvideo getoond wordt.

Promo: STIMS Video Player

Wilt u meer informatie over dit product? Neem dan contact met ons op en vraag de gratis brochure aan. 

Nederland Presenteert

Nederland Presenteert is de moderne versie van ‘Ontdek je Plekje’. Jeroen Smits en Mark Schaaf zijn te gast in een bepaalde provincie of stad van Nederland. In de aflevering staat deze provincie of stad centraal. Jeroen en Mark zullen tijdens de centrale presentatie dan ook leuke weetjes en feiten over deze locatie benoemen; hoeveel inwoners heeft de stad, welke branches zijn populair in die regio, welke bekende Nederlanders wonen hier?

Meer over Nederland Presenteert