Scroll naar boven
STIMS Media
Ondernemen doen we Zo on Tour

Ondernemen doen we Zo on Tour

Ondernemen doen we Zo is elke Zondag te zien om 12.00 uur bij RTL7!

In Ondernemen doen we Zo On Tour staat de ondernemer centraal. Niet in de studio, maar deze keer op locatie in het betreffende bedrijf. Jeroen Smits, bekend van eerdere seizoenen Ondernemen doen we Zo, brengt een bezoek aan een onderneming. Tijdens deze dag leert Jeroen de ondernemer kennen, niet alleen door eigen ervaring, maar door de ervaring van de personen om de ondernemer heen. De facilitair manager, al ruim 30 jaar in dienst, weet ons namelijk wel het een en ander te vertellen over deze persoon. Maar ook de secretaresse, al 6 jaar de rechterhand van de ondernemer, weet waarom deze ondernemer is wie hij/zij is en waarom zo succesvol is in hetgeen wat hij/zij doet. En welk beeld hebben klanten van de ondernemer? Hebben zij contact met de ondernemer zelf of is zijn/haar secretaresse het eerste aanspreekpunt?

Het bedrijf krijgt een gezicht. Niet alleen het bedrijf, maar ook de persoon erachter. Wie is die persoon die tot in de late uurtjes aan het werk is om vervolgens ’s ochtends vroeg een vergadering te leiden? Wat drijft deze persoon om nooit op te geven en elke tegenslag als een nieuwe kans te beschouwen?

Elke aflevering bezoekt Jeroen een aantal ondernemingen met elk hun eigen verhaal. Van grote beursgenoteerde bedrijven tot eenmanszaken, elke ondernemer heeft een eigen visie op succes. In een unieke reportage laat de ondernemer zien waar hij/zij voor staat.

In Ondernemen doen we Zo on Tour maken we kennis met organisaties, maar ook met de kracht achter deze organisaties. Elke aflevering nieuwe gezichten en nieuwe inspiratiebronnen. 

Ondernemen doen we Zo on Tour is vanaf 5 februari elke Zondag te zien om 12.00 uur bij RTL7.