Scroll naar boven
STIMS Media
Golf in Business

Het Italiaanse maatkostuum van RTL 7

Een ondernemersprogramma gekoppeld aan de snelst groeiende sport van Nederland; Golf.

Een ondernemersprogramma gekoppeld aan de snelst groeiende sport van Nederland; Golf. Een battle tussen ondernemers en alles over de Golfsport.

Op deze baan neemt een ondernemer het op tegen John Woof, bekend om onder andere zijn deelname aan het Europese team van de PGA Cupmatches (Ryder Cup voor Teaching professionals) en winst in meerdere grote Nationale toernooien, vertellen zij over het ondernemen op zich. Naast deze “vriendschappelijke” battle nemen we een kijkje bij de onderneming van beide spelers. In een mooi bedrijfsprofiel krijgt de kijker direct feeling met de ondernemingen van beide spelers.

Wekelijks krijgen we te zien wat de nieuwste innovaties zijn binnen de golfsport, zien we welke banen we in het buitenland niet mogen missen en laat een gerenommeerd golfmerk zien welke schoenen hot zijn or not! In Totally Golf komt van alles aan bod, zo ziet u welke golftas en clubs er deze zomer zeker bij u in de garage moeten staan. De swing poetsen we nog even bij met een echte pro. Tips & Tricks van Augie Jong a Tai. Zeker is dat u er een betere golfer van wordt.