Scroll naar boven
STIMS Media

Kom alles te weten over Miriam Hijbeek

“Lichtjes en geluid”, daar zit Miriam haar passie. Haar loopbaan begon met Stage Entertainment, locatie Circustheater, bij de Facilitaire afdeling. Een prachtige leerschool bij de opstart van musical de Lion King in 2004 en de verbouwingen en producties erna. Bij Ahoy Rotterdam was Miriam bijna 7 jaar eindverantwoordelijk voor evenementen, beurzen en congressen op allerlei gebied, van 6 – 15.000 personen, zowel B2B als B2C. In 2014 maakte Miriam de stap naar het zelfstandig ondernemerschap, een familiebedrijf op het gebied van wijn. Toch miste zij haar passie en de drang naar adrenaline in de evenementenwereld.

Miriam is actief als Event Manger bij STIMS Media Productions. Zij is en verantwoordelijk voor onder andere de televisiestudio, de events en het artiestenmanagement.

Nederland Presenteert

Nederland Presenteert is de moderne versie van ‘Ontdek je Plekje’. Jeroen Smits en Mark Schaaf zijn te gast in een bepaalde provincie of stad van Nederland. In de aflevering staat deze provincie of stad centraal. Jeroen en Mark zullen tijdens de centrale presentatie dan ook leuke weetjes en feiten over deze locatie benoemen; hoeveel inwoners heeft de stad, welke branches zijn populair in die regio, welke bekende Nederlanders wonen hier?

Meer over Nederland Presenteert