Scroll naar boven
STIMS Media

Kom alles te weten over Anouk van Schie

Na zeven jaar als zangeres en actrice in de meidengroep Kus te hebben gezeten start Anouk samen met Meike Hurts (Kus) een nieuw zangduo genaamd Mash. Zij werken daarbij samen met producer Nando Eweg en brengen hun eerste single “Step up” uit onder de vleugels van platenmaatschappij Cloudnine.

Toch groeit de interesse voor presentatie en productie en gaat Anouk naast het zingen en geven van verschillende workshops zang en dans voor kinderen zich meer toeleggen op presenteren en produceren. Na het presenteren van verschillende Lifestyle programma’s voor SBS en RTL zal Anouk zich vanaf heden met veel plezier inzetten voor STIMS Media, waar zij samen met Harold Verwoert de presentatie voor het programma Ja ik Wil op zich zal nemen.

Nederland Presenteert

Nederland Presenteert is de moderne versie van ‘Ontdek je Plekje’. Jeroen Smits en Mark Schaaf zijn te gast in een bepaalde provincie of stad van Nederland. In de aflevering staat deze provincie of stad centraal. Jeroen en Mark zullen tijdens de centrale presentatie dan ook leuke weetjes en feiten over deze locatie benoemen; hoeveel inwoners heeft de stad, welke branches zijn populair in die regio, welke bekende Nederlanders wonen hier?

Meer over Nederland Presenteert