Scroll naar boven
STIMS Media

STIMS Media Business Club

STIMS Media presenteert u een business club die zich onderscheidt op tal van manieren. Zo is er een ROI te behalen op dit lidmaatschap door ieder lid. U krijgt als lid de mogelijkheid te profiteren van unieke kortingen en aanbiedingen. STIMS Media zorgt er daarnaast voor dat u bij evenementen gelinkt wordt aan de juiste mensen die uiteindelijk new business kunnen genereren en/of een samenwerking met u kunnen aangaan. Een business club waar actief zaken worden gedaan en waar u tegen een lage investering veel kunt terug verwachten. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat de eindverantwoordelijken aanwezig zullen zijn tijdens de evenementen en netwerkborrels zodat u er van verzekerd bent de aangewezen personen te spreken.

Evenementen

Om de maand is de SMBC te gast bij een lid van de business club voor een netwerk borrel. U kunt als gastheer uw bedrijf presenteren en faciliteren in een hapje en een drankje naar eigen inbreng.

Op basis van vol is vol organiseren wij naast de maandelijkse netwerkborrel bijzondere evenementen. Een golftoernooi, kerstgala, visites in het buitenland, workshops of een ander spectaculair uitstapje. De evenementen worden deels tegen een bijbetaling aangeboden.

Wij nodigen onze leden driemaal per jaar uit in de studio van STIMS Media. Wij kennen onze klanten en leden als geen ander en weten dus exact welke ondernemers iets aan elkaar kunnen hebben. Deze avonden vinden plaats in de maanden augustus en december.

Extra mogelijkheden

Ieder lid krijgt de mogelijkheid per jaar een kortingsvoucher aan te bieden aan de andere leden. Dit is een zeer waardevolle korting alleen voor leden.
Het mes snijdt hierin aan twee kanten.
Eens per jaar krijgen de leden van SMBC unieke aanbiedingen en bepalen zelf of ze die gebruiken tegen een onbeperkte houdbaarheid.
Ieder lid zorgt voor een kortingsvoucher per jaar waarmee hij directe omzet behaalt uit de leden van de Bussines Club en dus ROI hebben en halen op hun investering van dit lidmaatschap!
Kortom; eens per jaar een voucher aanbieden en in het jaar van alle andere leden een voucher ontvangen!

Bij het aanbrengen van een nieuw lid, zal het lid dat deze aanbrengt, 10% korting krijgen op het nieuwe lidmaatschap volgend boekjaar. Tevens krijgt ieder lid op alle diensten van STIMS Media Group onbeperkt 15% korting op bestedingen.

Lidmaatschap
Het tarief van het lidmaatschap is € 1.595,- per bedrijf, per jaar exclusief BTW.

 

Golf in Business

Golf in Business is het Italiaanse maatpak van RTL 7. Alles wat RTL 7 tot RTL 7 maakt, zit verpakt in dit format: zakendoen, sport in de vorm van golf en mannen! Iedere week is Golf in Business te ...

Meer over Golf in Business