Scroll naar boven
STIMS Media

Televisieprogramma's Branded Content

STIMS Media produceert televisieprogramma’s binnen de Branded Content zendtijd van de commerciële zenders van Nederland. Uw marketingcampagne of commerciële boodschap vertalen wij graag naar een televisie item dat past binnen één van onze producties en formats. Juist, het moet passen! Anders is het behalen van doelen en kijkcijfers onmogelijk.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=zHsx5sXgzVw

Branded Content is zendtijd op de commerciële televisiestations tussen 09.00 en 18.00 uur. STIMS Media participeert in deze uren met verschillende formats op de verschillende stations. Wij streven ernaar om binnen deze uren echte televisie formats te ontwikkelen. Programma’s met een kop, een middenstuk en een staart. Infotainment waarbij de commerciële mogelijkheden in totaliteit worden benut. Product placement, gebruiksmomenten en zichtmomenten zijn hier onderdeel van. STIMS Media waakt en bewaakt echter wel het programma. Zonder duidelijk programma en format, geen duidelijke boodschap! STIMS Media heeft de passie en missie om met één van deze programma’s door te groeien naar de avondprogrammering van de verschillende kanalen.

Uiteraard wisselen wij graag geheel vrijblijvend van gedachte om uw mogelijke dienst of boodschap te bespreken. Al onze formats vindt u terug op deze website en kennen een eigen multifunctionele website per programma.

Nederland Presenteert

Nederland Presenteert is de moderne versie van ‘Ontdek je Plekje’. Jeroen Smits en Mark Schaaf zijn te gast in een bepaalde provincie of stad van Nederland. In de aflevering staat deze provincie of stad centraal. Jeroen en Mark zullen tijdens de centrale presentatie dan ook leuke weetjes en feiten over deze locatie benoemen; hoeveel inwoners heeft de stad, welke branches zijn populair in die regio, welke bekende Nederlanders wonen hier?

Meer over Nederland Presenteert